پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
ساعت : ۱۳:۰۹
کد خبر: ۱۴۳۵۱۸
|
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
در سی امین دورهمی بچه‌کتابخون‌های فرهنگسرای عطار نیشابوری مطرح شد:

از زیبا‌یی‌های طبیعت الهام بگیرید و بنویسید

سی امین دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان "شهرت: اهل کتاب" و محوریت «کسانی که نامشان با کتاب گره خورده» ویژه نوجوانان باشگاه کتابخوانی منطقه در روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه ساعت ۱۵:۳۰ با حضور فاطمه دانشور؛ نویسنده در کتابخانه عطار نیشابوری برگزار شد.

از زبیبایی های طبیعت الهام بگیرید و بنویسیدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،  سی‌امین دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «شهرت: اهل کتاب» و محوریت «کسانی که نامشان با کتاب گره خورده» ویژه نوجوانان باشگاه کتابخوانی منطقه در روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه ساعت ۱۵:۳۰ با حضور فاطمه دانشور؛ نویسنده کتاب در کتابخانه عطار نیشابوری برگزار شد.

فاطمه دانشور نویسنده و کارشناس برنامه گفت: ما برای نوشتن نیاز داریم تا ابتدا خوب بشنویم، چون برای درست اندیشیدن، جمع آوری تجربه‌های ذهنی و ترکیب آن‌ها نقش اساسی را ایفا می‌کند. در واقع نوشتن به شخص اندیشه می‌بخشد، اندیشه او را پویا می‌کند و شخصیتش را می‌پروراند. نوجوانان به صورت مداوم در پی یادگیری و مکاشفه و یافتن ارتباط بین آنچه می‌بینند و می‌شنوند هستند و همین کنجکاوی می‌تواند دریچه‌ای شود به دنیای شگفت انگیز داستان‌ها و قصه‌ها. توجه داشته باشید که با شروع نوشتن کسی از شما نمی‌خواهد نویسنده باشید، همین که بتوانید دیده‌ها و شنید‌های خود را به روی کاغذ بیاورید نیمی از راه را رفته اید.

دانشور افزود: یادتان باشد که باتماشای آب شما شناگر نمی‌شوید و با دیدن فیلم‌های کوهنوردی نمی‌توانید به سادگی از کوه بالا بروید. بلکه هر کاری در ابتدا مستلزم اراده و بعد تمرین است.  نویسندگی هم فنّی است مانند فنون دیگر که باید در آن مهارت پیدا کرد. اگر بخواهید در نوشتن توانا شوید، باید دست به قلم شوید هم بخوانید و هم بنویسید. آنقدر بنویسید وبنویسید که ترستان از نوشتن و اظهار نظر دیگران درباره مطلبتان بریزد.

 کارشناس برنامه به لزوم توجه به محیط اطراف و حتی جزییات بسیار کوچک در دیدن اشاره کرد و گفت: شما باید به طبیعت بروید و هر چیزی را از دریچه تفکر و تعمق نگاه کنید. درباره رود، کوه، درخت، جنگل، آسمان، گل  مطلب بنویسید  و نظر دوستان نزدیک خود و مربی‌تان را بخواهید تا هر روز بتوانید نوشته‌های حرفه‌ای‌تری را رقم بزنید.

دانشور به ساده نویسی و خارج بودن از تکلف و سختگیری اشاره کرده و گفت:  بنویسند چه چیز‌هایی را دوست دارید، از چه چیز‌هایی بدتان می‌آید، چه  چیز‌هایی حالتان را بهتر می‌کند. درباره خانواده تان، درباره حلقه دوستان ودرباره سرگرمی‌های مورد علاقه‌تان نگارش کنید. برای خدا نامه بنویسید و برای آفرینش جهان هستی از او قدردانی کنید. در ابتدا ساده و بی‌غل و غش بنویسید.

وی افزود: ما می‌نویسیم تا ارتباط برقرار کنیم. بدون اغراق مهم‌ترین یا بخشی از مهم‌ترین دستاورد‌های زندگی ما در اثر روابطی است که برقرار کرده‌ایم. پس اگر به دنبال رشد و توسعۀ فردی هستیم چاره‌ای نداریم جز اینکه روابط خودمان را گسترش بدهیم و شبکه وسیعی از دوستان مؤثر ایجاد کنیم. به واسطه همین گروه دوستان است که نوشته‌های ما دیده و شنیده می‌شود و دست به دست می‌چرخد و فرصت دیده شدن را به شما می‌دهد. با خلق ارزش و انجام کار‌های مفید در ذهن و قلب دیگران نفوذ می‌کنیم و روابط بلندمدتی می‌سازیم.

فاطمه دانشور  در پایان  از چگونگی آغاز به کار کتاب نوشتن، یافتن سوژه داستان و علاقه مندی‌های خود در حوزه کتاب و کتابخوانی صحبت کرده و در پایان کتاب «فقط بیا» که به خاطرات خانواده شهدای دفاع مقدس پرداخته شده است را به همراه امضا به حاضرین شرکت کننده در جلسه اهدا کردند.

علاقه‌مندان برای شرکت در برنامه‌های فرهنگسرای عطار نیشابوری می‌توانند به میدان بریانک خیابان شهید دعوتی خیابان شهید امیر قلی مراجعه کرده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۵۷۱۸۱۴۳ تماس بگیرید.

نظر شما